Takojšnji način, da si zapomnite Flop Feel

Na tem flopu bo vaš nasprotnik verjetno imel c-izbiro s polariziranim razponom, sestavljenim iz dobrih kart, vi pa lahko blefirate, ko čekirate ravne zadnje srednje pare, vključno z Qx, JJ in lahko 8x. V vsej tej obliki bo imel veliko kombinacij izven dopusta v njihovi raznolikosti do vrsti Q♣. To je lahko še ena navidezna možnost, vendar iz nekega razloga, zaradi številnih nepričakovanih koristi, še vedno igrajo z ognjem. Wallet nines je pravzaprav fantastičen podatek, ki ima showdown vrednost, vendar ne boste želeli, da bi jih preizkusili zelo agresivno v igrah z denarjem. Še enkrat, to je osnova vaših lastnih zemljevidov cuatro-wager in pogosto, medtem ko ste imenovani, se soočate z veliko boljšimi kombinacijami ali preprosto s podobno dobrim podatkom, kot je AK. Glede na stopnje, ki jih zaslužite na obisku, bi lahko zaščitili kar nekaj kombinacij glede večjih slepih stav – kombinacij, ki imajo nižji lastniški kapital, kot bi si želeli, kadar koli pridete v stik s svojimi pozicijami.

  • Spletni poker nam omogoča, da natančno zaznamo sveža nagnjenja naših tekmecev.
  • Zavedati se boste morali, da bo žreb odvisen od nasprotnikovega premoženja.
  • Odkrivamo najmehkejšo spletno zasebno spletno igro in naenkrat zagotavljamo najpomembnejšo spodbujevalno prodajo znotraj razvpite spletne poker sobe.
  • Poleg tega razumevanje spletne igre z globlje ravni ponuja povsem novo zaupanje, ki je želelo vzdržati variantnost video igre in tudi po njej igrati najboljše.
  • Samo dve jedilni mizi Zoom vam zagotavljata podoben prispevek na uro kot 5 običajnih jedilnih miz.
  • Pogosteje kot ne, bo frekvenca stave Fold-to-c pri naših tekmecih na presušenem flopu običajno na koncu zelo matematično zraven količine stave flex-to-c za deževen flop.

Verjetno je samo odstopil zaradi spremembe in nas ne bi kontaktiral skupaj s svojimi lovilci blefov, še posebej glede vašega čistega zaključka. In to je zato, ker večino časa, ko vas kdorkoli na nizki stavi dvakrat zalomi, ima nekaj dobrega in zagotovo bo postalo precej težko, da ga naredite za enkratno uporabo. Če vaš nasprotnik ne podvoji spremembe, boste morda želeli premagati popolnoma novo posodo na svežem reku, za posameznike, ki si predstavljajo, da se bo odpovedal samo popolnoma novi dati, so nagnjeni k zadosti.

Preflop spletna analiza pokra: william hill bonus koda

Za prazne zavoje pričakujemo, da bo majhna količina iger imela velike dimenzije. Zmanjšajte in tukaj lahko strogo navedete, če se william hill bonus koda odločim, da sprejmem strogo sicer povešeno območje odpiranja. I’yards morda ne sledi vašemu razdelku o lestvicah kot enakih nekajkrat, tiste, o katerih We’yards razmišlja, so očitno drugačne.

Major Gambling enterprise Workers Vegas Online People Would to

Skoraj vsak pogoj cbet se razlikuje glede na uporabnika, proti kateremu ste, in glede na opombe k vašemu flopu. To je skoraj preteklost »dobrih« flopov, tako da lahko cbetate. Povsem enaki dejavniki že od prej; tako da je flop zlahka zadel izbor in če imate 2 overcards, vključno z AK ali KQ, to res ni zaključek, do katerega bi morali imeti pravico. V svojem prvem pregledu nadaljevanja iger na srečo sem pregledal osnove izvajanja cbet v NL Keep’em. V tej objavi bom opredelil, kako in zakaj so določeni modeli flopov fantastični, sicer pa slabi za stave.

Takojšnji način, da si zapomnite Flop Feel

Zakonodaja št. 2 zaradi št. 6 je združena z analogijo, ki je bila predvajana zaradi udeležencev tečaja Upswing Laboratory in jo je pregledal Doug Polk. Obstajata dva načina za izkoriščanje osebe, ki nista primerna za blefiranje več sodov. Izkoriščanje uhajanja lastnih nasprotnikov je način, kako svojo hitrost zmage dejansko dvignete na višjo raven. Daje zmožnost potegniti omejitev vredno skupaj z vašim močnim dajanjem. Poleg tega se morate zavedati, da se morate osredotočiti na razpon, ne na določeno kombinacijo, saj elitna skupina pomeni popraviti pristop k igralniškemu pokru.

Nisem natančno prepričan, kaj natančno zadeva pravzaprav je – te številke preprosto uporabljam za urjenje teorije. Na vašo vrsto lahko pride polovica nove terase, medtem ko je overkarta v primerjavi s to tablo, kar verjetno ustvari še eno uspešno kombinacijo. Poleg tega preostale opombe izstopajo iz povsem nove plošče, ki je prav tako dinamična, pripravljena tako, da vključuje rečno karto, s katero lahko spremenite, kar želite.

Daj #9

Zelo pomembno je vedeti, da bo njihov pečat prevladal nad imetjem tekmovanja. Ko imate 7h8h za odlično ploščo Th9h2d, ne morete povsem varno vstopiti all-in, medtem ko bi lahko negativec imel najboljše flush prinašaje in vas zdrobil. Priporočljivo je, da agresivno uživate v izenačenju, ki bo nadzorovalo nasprotnikovo raznolikost, kar se zgodi, da je še posebej nagnjeno k kasnejšemu statusu.

Povečaj velikost

Takojšnji način, da si zapomnite Flop Feel

V glavnem se bomo glede na varnost odločili, ali bomo označili s temi rokami. Veliko bolj omejene lokacije, vendar ne, radi bi razmišljali o rezultatih odstranitve rok, in vi boste navedli, da imajo tisti, ki najbolje blokirajo izbor vrednosti iger našega izzivalca. To upoštevanje ni pomembno na jezeru, saj vsi naši blefi dobijo 0 odstotkov lastniškega kapitala ob naslovu. Nizek najvišji kredit poleg velikega števila razpoložljivih žrebanj pomeni, da se na mizi skorajda ne pojavi nobena ustvarjena kombinacija. Ta vrsta flopa ni tako dobra novica, da bi imeli izhod iz dviga ugleda, še posebej, če so nizi močni.

Veliko premočenih klepetalnic je mokrih, zato vam bo sprememba in reka verjetno škodila, da se precej pogosto seznanjate. Ker ta kombinacija na tem flopu igra na srečo za zelo nizko vrednost (morajo doseči rezultat z nekoliko najslabšo kombinacijo, da bi lahko stavili), želijo igrati izključno z majhnimi meritvami. Poglavje ogromno s tem zahvaliti za dobro ozkogledno zaskrbljenost z izpadom je med najbolj znanimi učenjaki uhajanje v teh mestih.